marți, 31 iulie 2007

Sa ne amuzam cu cateva definitii canine


LESA: o curea care se agata de zgarda (echivalentul cravatei). Aceasta foloseste pentru a-i da stapanului posibilitatea de a te conduce acolo unde vrei tu sa mergi.

A FACE BAIE: O joaca a oamenilor, cand acestia uda podele, peretii si pe ei insisi. Daca vrei sa te joci si tu apropie-te de stapan si scuturandu-te energic.

CANAPEAUA: este echivalentul servetelelor pentru oameni. Se foloseste pentru stergerea botului in special dupa ce mananci ceva zemos.

CULCUSUL: orice suprafata curata si moale. Prin aceasta se poate intelege: cuvertura cea noua de pe pat, fotoliul preferat al stapanului, patul copilasului etc.

ADULMECATUL: obiceiul social prin care te saluti cu alti caini. Instructiuni: iti pozitionezi nasul cat mai aproape de posteriorul altor caini si inspiri adanc. Procedura se repeta de cat mai multe ori. Acest obicei social se poate folosi si pentru salutarea oamenilor cu conditia sa fi in buna conditie fizica pentru a putea fugi cat mai repede in cazul in care intalnesti oameni ne-sociabili.

A SARI PE STAPAN-definitia 1: cea mai buna modalitate de a atrage atentia stapanului cand acesta isi bea cafeaua.
-definitia 2: raspunsul cainelui ascultator la comanda 'sezi'. Aceasta se aplica in mod special atunci cand stapanul este imbracat pentru a pleca la servici sau la o intalnire importanta.

SURZENIE: maladia ce afecteaza cainii atunci cand stapanii ii cheama in casa iar ei vor sa mai stea afara. Simptomele sunt: latratul galagios la stapan, fuga in sens opus sau stropitul tufelor.

Niciun comentariu: