joi, 16 august 2007

ZODIACUL CALITATILOR SI DEFECTELOR


BERBEC
(21 martie- 20 aprilie)

Forta incredibila care va dicteaza destinul va ofera si potentialul independentei, precum si capacitatea de a va atinge scopul. Dorinta dumneavoastra de a experimenta pe propria piele nu va este intotdeauna de folos pentru insusirea lectiilor de viata. Aveti nevoie sa fiti permanent provocati ca sa dati tot ce puteti. Succesul in dragoste vine doar daca va deschideti inima cu adevarat.
Calitati: curaj, spirit organizatoric, tandrete, intuitie, hotarare
Defecte: spirit dictatorial, egoism, permanenta plictiseala, neliniste, incapatanare.

TAUR
(21 aprilie- 21 mai)

Dandu-va seama ca nu va puteti bizui decat pe propriile forte, capatati puterea unui taur, semnul dumneavoastra zodiacal. Aveti nevoie de experimente variate; din cand in cand examinati-va drumul, altfel va treziti intepenit in rutina. Sunteti in cea mai buna forma daca vi se cere sa creati ceva. Foarte ezitant cand e vorba sa va apropiati de cineva cu sufletul, odata ce v-ati indragostit va asteptati sa fie pentru totdeauna. Ca o caracteristica a tuturor semnelor fixe, nu abandonati usor in dragoste, chiar atunci cand va dati seama ca totul s-a sfarsit.
Calitati: stabilitate, putere, loialitate, rabdare, realism
Defecte: incapatanare, scepticism, materialism, lene, posesivitate.

GEMENI
(22 mai-21 iunie)

Numai lasand sa se desfasoare ambele parti ale semnului dumneavoastra zodiacal puteti deveni un intreg si gasiti armonia. Latura dumneavoastra serioasa cauta singuratatea si libertatea, cealalta se lupta pentru a fi cat mai des in compania prietenilor. E usor sa puneti inima inaintea ratiunii, insa mai trebuie s-o si controlati. Aveti nevoie de o activitate foarte diversificata. In plus, in ciuda reputatiei de usuratici, dupa casatorie Gemenii devin foarte stabili si credinciosi.
Calitati: versatilitate, corectitudine, onestitate, adaptabilitate, voiosie
Defecte: superficialitate, instabilitate in privinta starilor de spirit, "inima slaba", impulsivitate, iresponsabilitate.

RAC
(22 iunie-22iulie)

Invatati sa infruntati viata, altfel ramaneti captiv in oceanul dumneavoastra de sentimente. Implinirea vine din grija fata de altii; aveti incredere in propriile puteri si intuitii. Intuitia va spune care este exact momentul potrivit pentru o anumita actiune. Trebuie sa invatati insa sa iubiti fara sa puneti conditii. Nu va dati seama cat de mult puteti iubi decat atunci cand totul e sfarsit.
Calitati: inteligenta, simtul umorului, intuitie, compasiune, tenacitate
Defecte: dorinta de a-i manipula pe altii, hipersensibilitate, foarte critic, lipsa de scrupule, frica.

LEU
(23 iulie- 22 august)

Lumea este o jungla pentru dumneavoastra, plina de nesiguranta si temeri. Mandria dumneavoastra de Leu este accentuata de faptul ca va auto-respectati enorm. Aveti capacitatea de a-i face pe altii fericiti si va considerati realizat numai daca lucrati intr-o profesie care va entuziasmeaza si va solicita creativitatea. Sunteti usor de ranit; faceti cu usurinta sacrificii pentru cei pe care-i iubiti, dar trebuie sa va feriti de tendinta de a incerca sa va transformati copiii sau partenerul de viata intr-o copie fidela a dumneavoastra.
Calitati: sinceritate, sociabilitate, devotament, loialitate, siguranta de sine
Defecte: aroganta, ingamfare, inflexibilitate, incapatanari nejustificate, vanitate.

FECIOARA
(23 august- 21 septembrie)

Fecioara simbolizeaza resursele pure; permanenta cautare a perfectiunii nu va poate face decat sa va simtiti la un moment dat dezamagiti. Invatati sa va relaxati. Va impacati bine cu sarcinile de serviciu care cer minutiozitate si exactitate, dar adesea complicati inutil lucrurile.
Calitati: altruism, modestie, perfectiune, cinste, eficienta
Defecte: nerecunostinta, spirit tiranic, ipohondrie, mania de a fi secretos, insensibilitate.

BALANTA
(22 septembrie- 22 octombrie)

Balanta reprezinta echilibrul si armonia pe care le cautati mai intai in dumneavoastra insiva, apoi la restul lumii. Va entuziamati prea usor fata de prieteni si va simtiti adesea exploatat din pricina fricii ca ati putea sa nu fiti pe placul tuturor. Capacitatea dumneavoastra de a fi obiectiv inseamna ca va descurcati in situatiile dificile.
Calitati: minte limpede, tact si diplomatie, intelegere, rationamente de exceptie, prietenos
Defecte: razbunator, prea vorbaret, dependenta de altii, imaturitate, superficialitate.

SCORPION
(23 octombrie- 21 noiembrie)

Puterea semnului dumeavoastra sta in capacitatea de a-i influenta pe altii. Puteti construi, dar, in egala masura, puteti si distruge. Ca sa aveti cu adevarat satisfactia muncii trebuie sa vi se exploateze toate resursele. Pentru dumneavoastra nu exista jumatati de masura si odata ce va atasati nu acceptati cu usurinta sa abandonati.
Calitati: constructiv, loialitate, caritate, constiinciozitate, hotarare
Defecte: dispretul altora, instabilitatea starilor de spirit, posesivitate, lacomie, inconsistenta.

SAGETATOR
(22 noiembrie- 20 decembrie)

Scopul dumneavoastra este cresterea continua a cunostintelor. Trebuie insa sa invatati sa faceti diferenta intre nevoi si dorinte. Profitati de ce va ofera viata si nu asteptati niciodata ca timpul sa va rezolve problemele. Dorinta de a acumula noi experiente va face adesea sa nu vedeti cel mai potrivit si simplu mod de a actiona. Jupiter, planeta dumneavoastra calauzitoare, simbolizeaza intelepciunea; tocmai de aceea cea mai potrivita meserie pentru dumneavoastra e cea de profesor.
Calitati: generozitate, onestitate, clarviziune, entuziasm, intelepciune
Defecte: laudarosenie, nerabdare, dorinta de a judeca in permanenta actiunile altora, greu de multumit, intoleranta.

CAPRICORN
(21 decembrie- 19 ianuarie)

Foarte conservator, va place sa pastrati traditiile. Adesea, de-abia in a doua jumatate a vietii se intampla ca nativii din Capricorn sa devina mai increzatori in ei, iar atunci vine si adevaratul succes. Prudenta excesiva nu este de folos in dragoste. Familia este cel mai important lucru pentru sufletul dumneavoastra sensibil, dar poate fi greu sa gasiti un partener gata sa va impartaseasca devotamentul. Inainte de a va apuca de o treaba, va place s-o examinati din toate unghiurile. Aveti aptitudini pentru o gama larga de profesii, de la functionar pana la muzician.
Calitati: Abilitate, constiinciozitate, oportunism, prudenta, simt al umorului
Defecte: autoritate excesiva, grosolanie, greoi in actiuni, raceala, inflexibilitate.

VARSATOR
(20 ianuarie- 18 februarie)

Menirea dumneavoastra este sa faceti o lume mai buna. Desi incercati sa fiti un judecator drept, trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca nu toti oamenii sunt egali. Fiti mai flexibil si recunoasteti ca ceea ce credeti dumneavoastra astazi ca este un adevar absolut, maine s-ar putea dovedi a fi o imensa eroare. Munciti bine in colectiv si nu va lasati intimidati de autoritati. Un "politician" tipic, sunteti in largul dumneavoastra daca aveti de sustinut o cauza.
Calitati: dorinta de progres, minte limpede, imaginatie, talent, toleranta
Defecte: suspiciune, raceala, pretentii exagerate, rigiditate, ingaduinta intotdeauna dispretuitoare.

PESTI
(19 februarie- 20 martie)

Cadeti adesea victima dilemei dintre a va ajuta pe dumneavoastra insiva sau pe altii. Calea spre implinire este folosirea imaginatiei. Sunteti un actor innascut si preluati cu usurinta starile de spirit ale altora. Sensibilitatea naturala va ajuta sa reusiti in tot ceea ce intreprindeti.
Calitati: altruism, inteligenta, sensibilitate, inspiratie, loialitate
Defecte: lipsa de scrupule, nerabdare, pesimism, sarcasm, nu stiti sa pierdeti.

Niciun comentariu: