vineri, 10 august 2007

BOOM


Boom TV apartine familiei DTH Television si ofera prin satelit o vasta varietate de programe TV, folosind tehnologie digitala de ultima generatie. Boom este deci televiziune digitala prin satelit, o alternativa de ultima generatie la cablul TV.
Extraordinar! Intr-adevar semnalul este foarte bun, se vede lacrima! dar ceea ce m-a convins pe mine sa-mi pun Boom a fost un canal anume: BOOM HOP! Am un fiu de 8 luni si ingrozita fiind de violenta si stupiditatea desenelor animate gen Cartoon Network m-am decis sa incerc Boom Hop, singurul canal educativ, non-violent pentru copiii pana la 7 ani. "BOOM HOP- primii 7 ani de-acasa!" si intr-adevar asa este. Boom Hop ofera programe usor de inteles pentru cei mici, complet lipsite de violenta si pline de provocari menite sa le stimuleze imaginatia si sa le imbogateasca spectrul de cunostinte. De la a invata cum sa manance singuri, cum sa se spele, ce e bine si ce e rau, totul despre animale si plante, cum functioneaza inima sau telefonul, importanta prietenilor si valoarea prieteniei, Boom Hop este un canal cu adevarat educativ, adorat de cei mici si nu numai. Henry, Soparla nazdravana, exploreaza lumea ciudata si fascinanta a animalelor, iepurasul de jucarie Felix ne arata toata lumea in calatoriile lui extraordinare, Connie vacuta ne tine in priza cu tot felul de ghicitori si toate celelalte zeci si zeci de personaje au ceva nou si interesant sa ne invete.
Daca vreti ca in cele cateva ore pe care copiii vostri le petrec zilnic in fata televizorului sa fie relaxati si sa invete prin joaca, muzica si culori, eu va recomand din toata inima Boom Hop!

Niciun comentariu: