miercuri, 1 august 2007

30 august 2007-Jethro Tull in concert la Sibiu


Sibiul este gazda unui concert extraordinar sustinut in 30 august de una dintre cele mai prestigioase trupe ale muzicii internationale, legendarii Jethro Tull. Concertul Jethro Tull, unul din cele mai spectaculoase ale acestui an (dupa Rolling Stones) este organizat in cadrul Programului Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007.
Potrivit Amos News, evenimentul va avea loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
Jethro Tull este una dintre trupele care au scris pagini insemnate in istoria muzicii si una dintre putinele trupe din generatia lor care sunt inca active atat pe scena, cat si in studio.
Incepand din anul 1968, au lansat 30 de discuri care s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare si au sustinut peste 2500 de concerte (circa 100 de concerte in fiecare an) in 40 de tari.
In cei aproape 40 de ani de activitate, componenta grupului a suferit numeroase modificari, beneficiind de aportul a numerosi muzicieni de calibru, care le-au stat alaturi in diverse perioade singurilor doi membri stabili: vocalistul Ian Anderson si chitaristul Martin Barre.
In 2007 Jethro Tull au lucrat in studio la un nou album, pregatindu-se pentru numeroasele concerte care sunt deja programate. Componenta trupei este: Ian Anderson - voce, flaut, chitara acustica, mandolina, armonica, bamboo flute, Martin Barre – chitara, John OHara – clape, David Goodier – bas, James Duncan – tobe, Doane Perry – tobe.

Niciun comentariu: